Pojkar 2007

Kvarnby IK (A) - Lunds BK 2-2
2017-08-27 00:42
Lunds BK har blivit en av Kvarnbys rivaler. Grabbarna har alltid haft svårt för "Krubbans" duktiga killar. Som vanligt levererade bägge lagen en synnerligen dramatisk tillställning.

Det skall sägas direkt - Lund är ett mycket bra lag som tog kommandot i första halvlek. Kvarnby var lite trevande i början och hamnade så i underläge. Halvleken avslutades dessutom med en straffspark till förmån för Lund som fortfarande förbryllar de flesta åskådarna då vi aldrig uppfattade någon kontakt. Kanske använde Kvarnbyspelarna "The Force" så att Lundaspelarna trillade ihop utan synbar kontakt.

I 2:a halvlek lyfte sig Kvarnby med rörligt spel, fina passningar och stark vilja. Initialt tog dom så över matchen och kvitterade till 2-2. Sedan blev det mycket spännande och en mycket tät match där båda lagen kunde gjort något mål till även om Lund var lite starkare mot slutet. En riktig nagelbitare som bjöd på fin fotboll och mycket kamp. Om något skall nämnas är det målvaktsspelet som höll hög klass.

Summa summarum: Att ta poäng av Rymdimperiet och Darth Vader är det inte många som gör. Fråga Luke Skywalker.....