SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Flickor 2006-2008

Lägerrapport från F06-08
2022-06-30 14:26

För att runda av en härlig vårsäsong åkte tjejerna födda 2006, 2007 och 2008 tillsammans med sina ledare på träningsläger med teambuilding för ett par veckor sedan. Boende på gård, god mat och lyx i anläggningens spa var bara lite av allt kul.

Framgångar för ett fotbollslag mäts ofta ganska enkelt i resultaten på fotbollsplanen. Det gäller att ha hög närvaro på träningar med hög intensitet och en utvecklingskurva som pekar uppåt för att resultaten ska bestå.

 

En superviktig beståndsdel i ett fotbollslags framgång är också välmåendet, trivseln och sammanhållningen något som tjejerna i F06-08 är oerhört duktiga på. Man ska värna om varandra och få varje individ att bli starkare och bättre för att kollektivet ska kunna växa.

 

För att nå ännu närmre varandra och helt enkelt för att ha en kul helg ihop åkte tjejerna i F06-08 tillsammans med sina ledare på träningsläger i Höör med teambuilding för ett par veckor sedan. Ledarteamet med Patrik Boij, Matilda Paulsson, Jenny Nilsson och Åsa Gylling Hallén planerade helgen på ett strålande sett och laget fick verkligen ut maximalt av lägret.

 

-Patrik och Matilda jobbar väldigt mycket med fotbollsbiten och Jenny har bland annat lagt ner ett hästjobb med bokning och fixande inför lägret medan jag försöker hjälpa till där jag kan och behövs. Vi kompletterar varandra väldigt bra i ledargruppen vilket gör det så kul att jobba ihop, säger Åsa Gylling Hallén en utav tränarna i Kvarnby IK F06-08.

 

Laget bodde på stiftsgården Åkersberg som bjöd på ett fint upplägg med fint boende, god mat och avkoppling i gårdens spa.

 

-Vi är många i laget och eftersom vi har lite olika åldrar så jobbade vi en hel del på att lära känna varandra ännu bättre med olika övningar, säger Åsa Gylling Hallén och fortsätter:

 

-Vi i ledargruppen hade kommit överens om att alla tjejer i laget skulle förbereda sig med att skriva ner några positiva egenskaper som vi har både på och utanför fotbollsplanen vilka därefter presenterades via en runda ”speed-dating” i solskenet.

 

Helglägret innehöll förutom tillitsövningar och gemensamma samlingar med diskussioner om laget och jaget, hur man kan jobba med sig själv för att hålla energin uppe och må-bra tips att använda på fotbollsplanen och i resten av livet även hårda träningspass.

 

-Schemat var fullspäckat hela helgen och vi var ju även här för att träna, säger Åsa Gylling Hallén som bland annat syftade på den första förmiddagens fysträning med alltifrån löpskola och styrketräning till ett avslutande yogapass med fokus på balans och rörliga höftböjare.

 

Här bjöds det även så småningom under helgen på en femkamp som var så jämn att en VAR-bedömning fick kliva in och avgöra, smålagsspel, matchspel, fotbollstittande och kubbspel.

 

-Under det avslutande spelet fick vi även lite publik där en av åskådarna berömde oss glatt för vårt spel och såväl våra spelare som ledare fick ta emot hyllningar, säger Åsa och fortsätter:

 

-Summa summarum så var det himla kul och vi kan alla rekommendera samtliga lag i föreningen, oavsett ålder, att försöka komma iväg och hitta på saker utanför den ordinarie verksamheten för att umgås och lära känna varandra ännu bättre.


Nyhetsarkiv
Seger för F14 i DM 💙2022-03-12 14:33
Kvarnby Red Devils2020-09-13 21:24
Träningsläger Dag 22020-08-01 11:17
Taktik & Teambuilding !2020-02-29 13:58
Kvarnby Boot Camp 20202020-02-29 10:17
Kvarnby F07/082020-01-28 23:23
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER