VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Herr

Lunds BOIS
2 - 1
Kvarnby IK
Lunds BOIS2 - 1Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 augusti, 12:30
Plats:Gunnesbo Gård A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130155096
Samling:11:00
Referat: Lunds BOIS - Kvarnby IK
Lunds BoIS - Kvarnby IK 2-1
2022-08-25 14:22
Foto: Anna Käck

Kvarnby IK föll tungt mot mittenlaget Lunds BoIS och trillade samtidigt ner från platsen som innebar kvalspel till nästa års division 4.

Kvarnby IK kom till bortamatchen mot Lunds BoIS med gott om självförtroende efter 6-1 segern mot Saba Palestina KIF/Liria IF. Därtill hade laget, trots en 2-0 förlust, gjort en stark insats i bortamötet med division 2-topplaget Hässleholms IF så sent som i tisdagens DM-åttondelsfinal. Det var också KIK som inledde lördagens match mot Lunds BoIS klart bäst på Gunnesbo Gård.

 

-Vi inleder bra, styr matchbilden och har ett stort övertag i bollinnehav gentemot motståndarna, säger Ludvig Nilsson tränare Kvarnby IK och fortsätter:

 

-Vi skapade därtill några ganska bra målchanser där vi bland annat har ett avslut i ribban av Erik men bollen vill tyvärr inte in.

 

Istället för bortamål för Kvarnby IK under den massiva pressen under inledningen är det hemmalaget Lunds BoIS som i den 27:e matchminuten lyckas ta ledningen. Efter kontring från Lundalaget och friläge görs deras spelare ner varpå domaren pekar på straffpunkten. Straffen förvaltas väl och 1-0 målet stod sig halvleken ut.

 

 

Under den andra halvleken är det fortsatt KIK som ligger på för mål framåt. Laget jagar en kvittering men har samtidigt problem att komma till de riktigt heta målchanserna.

 

-När matchen närmar sig sitt slut ändrar vi av förklarliga skäl om i balansen för att göra allt för att få till en kvittering. Tyvärr blir det motsatt effekt och återigen utnyttjar motståndarna en kontring fram till 2-0, säger Ludvig Nilsson.

 

Med en minut kvar av matchen kommer så Kvarnby IK:s reduceringsmål fram till 2-1. Målet skulle dock komma i senaste laget och någon direkt kvitteringschans lyckas KIK aldrig vaska fram.

 

-Sett till matchbilden borde vi fått med oss minst en poäng från denna matchen men vi måste helt enkelt förbättra oss och bli mer effektiva under slutskedet av säsongen för att nå vårt mål om en topp 3-placering, säger Ludvig Nilsson.

 

Division 5 Herrar Sydvästra
Lunds BoIS - Kvarnby IK 2-1 (1-0)

Målskyttar KIK: Ludvig Nilsson

Varningar KIK: Pontus Andersson
Gunnesbo Gård

Lördag 20 augusti 12:30


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tis 26/3 18:45
3 - 2  
Fre 22/3 18:30
0 - 3  
Lör 16/3 14:00
2 - 1  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER