Välkommen till P2010!

P2010 är ett glatt gäng killar. Alla fotbollsglada barn födda 2010 är välkomna till vårt lag. Utöver den fysiska aktivitet som fotbollen ger är det sociala samspelet och att jobba i grupp främjande för barns utveckling. Vill ditt barn provträna med oss? Hör av dig till Mirza Palislamovic, 0703-3024074, så berättar han mer om laget och våra träningstider.
Vinst med 7-2 mot FF Atletiko Malmö
2023-10-15 15:51

Dagens match idag mot FF Atletiko Malmö blev en vinst med 7-2. Efter att inlett matchen starkt tappar vi lite i andra halvleken men har fortfarande matchen under kontroll. Tredje halvleken avslutar vi fint med 5 gjorda mål.

Vinnarlaget från dagens träning! 😃 🏆
2023-10-12 23:20

#kvarnbyik #jagärblå💙 #viärkvarnby #thebluemachine❤️💙

Tuff förlust trots stundtals dominant spel
2023-10-08 14:00

Extremt tuff förlust igår mot LB07 då inget går våran väg fastän stort övertag och stundtals dominerande hela matchen. Men vi krigar vidare o tar med oss de positiva från matchen som visar bevis på att de vi jobbar med på träningar visar stor betydelse i vårat spel.

Tredje raka segern! 💙
2023-10-07 17:59

Ny match denna dagen och tredje seger i streck. Svår match mot ett defensivt bra motståndare där vi söker ytor och tillslut lyckas med att sätta dit 4 mål. Nu har vi fått stabiliteten på mittplan och hittat ett balans som vi ledare är nöjda med. Visst så finns det saker och ting man alltid kan göra bättre men vi får vara nöjda med dagens insats.

Storseger hemma mot Malmö City FC
2023-09-30 21:38

Total dominans i alla tre halvlekar med tonvis av målchanser och fantastisk spel ger oss en storseger med 10-1.
Riktigt bra jobbat idag killar! 💙

Ny match mot FC Bellevue och en skön seger med 6-5!
2023-09-24 16:38

Svängig match mot bollskicklig motståndare där vi får vända underläge två gånger och slutligen till seger.
Vi tackar motståndare för en underhållande match och såklart domaren!