Välkommen till Kvarnby IK F01-02
 
GLÄDJEBESKEDET: Kvarnby IK startar damlag 2018 – Andreas Niss och Stella Rashid får huvudansvar
2017-11-06 16:21
Kvarnby IK inleder en långsiktig satsning på ett damlag och för första gången sedan 2012 kommer klubben åter ha ett damlag i seriespel. -Vi vill hela tiden utveckla Kvarnby IK och tar nu nästa steg att göra detta med damverksamheten. Detta är en långsiktig satsning för att utveckla såväl hela verksamheten som flick- och damverksamheten i föreningen, säger Joakim Järpell, föreningsutvecklare, Kvarnby IK.
Stella Rashid ny assisterande tränare för F16
2017-10-05 22:28
Stella Rashid heter kvinnan som kommer att assistera huvudtränare Andreas Niss framöver.
Kvarnby IK F16 har nu gjort klart med en ny assisterande tränare i form av Stella Rashid. Stella har deltagit under ett par träningspass den senaste tiden och går direkt in som ett komplement till huvudtränare Andreas Niss.

Stella är 26 år gammal och har själv en bakgrund som spelare. Främst i Backarnas FF men också en tid i Kvarnby när hon var yngre.
- Jag är väldigt glad över chansen som jag har fått. Det ska bli en härlig utmaning att fortsätta utveckla detta fantastiska lag och jag ser fram emot att utvecklas som tränare och bli en större tillgång till tjejerna och Nisse under försäsong samt kommande säsong.

Huvudtränare Andreas Niss är väldigt glad över att nu äntligen få lite assistans till laget;
- I Stella får vi in en person med driv och engagemang. Det är skönt att kunna bolla idéer och få lite avlastning. Och nu är vi fyra ögon som därmed kan se betydligt mer på träning och match. Jag ser fram emot vårt samarbete, säger "Nisse".

Kvarnby IK hälsar Stella varmt välkommen till föreningen.
"Detta är bara början på en lång resa"
2017-09-16 09:59
Kvarnby IK F16 har haft en ganska så trevlig utveckling under 2017. Från att ha varit på gränsen till att lägga ner i vintras växte man spelarmässigt under hela våren och truppen består i dagsläget av 25 spelare, där majoriteten är födda 2002.
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen