Välkommen till Kvarnby IKs P07
Vi är ett härligt gäng killar som älskar att spela fotboll. Vill DU träna med oss är du välkommen ner och prova vid ett av våra träningstillfällen. Det är dock bra om du tar kontakt med Sebastian innan så vi vet att du kommer. Du hittar hans uppgifter under KONTAKT i menyn till vänster. 
Kvarnby IK Blå - Ramlösa Södra 3-5
2017-11-18 16:04
Det rapporteras att Kvarnby inledde bra men att Kvarnby sakta men säkert föll in i passivitet och bolltittande. Grabbarna visar på moral när dom hämtar upp underläge efter underläge. Men ju längre tiden lider desto fler blir passiva och står och tittar på. Positionsspelet brast och passiviteten gjorde att motståndarna fick det alltför lätt. Kanske läge att läsa den där matchrapporten från Husiematchen häromveckan en gång till. Dags att få det sagda gjort!

Blatter genom Rodgers
Kvarnby IK Vit - Höllviken 7-2
2017-11-18 12:25
I ett perfekt isländskt grillväder tog sig Kvarnby an Höllviken. Alltid, en på förhand, svår motståndare. Inför matchen fick några av oss dessutom en lektion i hur man klär sig i vikingarnas land. Läraren, vi kan kalla honom Kujtim, var tydlig med att man inte skall klä sig för varmt. 10 minuter in i första halvlek retirerade Kvarnbys viking nr 1 till sin bil då han frös, vilken kille.

Matchen då, vi börjar med det negativa. Godmorgon, godmorgon är en klassisk kommentar av legendaren Arne Hegerfors, fälld när Tre Kronor åkte runt på en skidsko i en viktig OS-match. Kvarnby var verkligen inte vakna och de första 4 minuterna kunde Höllviken gjort både ett och två mål. Resten då? Resten av matchen var något av det bästa som skådats av ett lag från Kvarnbys P10-grupp.

Tålamod i uppbyggnadsspelet, bra rörelse, bra passningsspel, mycket bättre snack på planen, bra avslut, bra räddningar, kollektivt försvarsspel, bra samarbete i anfall och försvar, positiv attityd. Jag kunde fortsatt men stoppar här. Killarna gjorde exakt som tränarna sade innan matchen. En stor eloge till spelarna och tränarna för en mycket fint genomförd match. Inte bara en seger, utan en snygg sådan!

// En mycket imponerad Blatter
Inställd träning måndag 20/11
2017-11-16 16:59
På grund av ledarträff på måndag ställs all träning på Bäckagård in.

Träning som vanligt onsdagen den 22/11. 

Väl mött
Ledarna 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen