Välkommen till Kvarnby IKs P07
Vi är ett härligt gäng killar som älskar att spela fotboll. Vill DU träna med oss är du välkommen ner och prova vid ett av våra träningstillfällen. Det är dock bra om du tar kontakt med Sebastian innan så vi vet att du kommer. Du hittar hans uppgifter under KONTAKT i menyn till vänster. 
Åkarp - Kvanby IK (A) 2-4
2017-08-20 11:26
J. Copernicus
Ny tränare
2017-08-18 07:17
 Jag heter Anders Roth är 56 år bor i Riseberga och har tidigare varit tränare för P04. Min grundinställning är att det ska vara roligt att spela fotboll i Kvarnby IK och att varje individ följer sin egen utvecklingskurva. Det är därför min uppgift är att se till att spelarens utveckling är kontinuerlig genom varierande träning. En viktig del av träningen är skadeförebyggande och unga spelare som växer behöver därför bygga upp sin styrka kontrollerat så att skador minimeras. Dialogen med föräldrarna är viktig för att försöka förstå varje spelares behov och se till att de mår bra. De tre träningspass jag varit med på så har jag upplevt att det är en härlig grupp och jag ser fram emot att få vara delaktig i deras utveckling.
Matchrapport Kvarnby IK (A) - LB07 1-4
2017-08-12 19:13
Enligt andrahandsuppgifter var det alltför segt och det verkade som om grabbarna inte var riktigt "där" idag. Långsamt spel, släpper bollen för sent och kanske inte den bästa inställningen. Då kammar man noll mot alltid duktiga LB07. Men med tanke på urkatastrofen i våras är det ett steg framåt.

// J. Havelange