Välkommen till Kvarnby IK P05

Välkommen till Kvarnby IK:s hemsida för pojkar födda 2005. Vill ni börja träna med oss så kontakta Anders Nilsson på telefon nr 0734292562 innan ni kommer ner för träning.

Under våren tränar vi enligt följande:

  • måndagar: 17.20- 19.00(konstgräs Bäckagårds IP)

  • onsdagar: 18:20 - 20:00 (konstgräs Bäckagårds IP)

  • Lördagar 15.00 - 17.00 (inomhus på bäckahallen)

Vårsäsongen slut
2017-06-16 10:53

Hej,


Imorgon, lördag, spelar några sista matchen för vårsäsongen och några spelar cup med 04. Det är de sista tävlingsmatcherna för vårsäsongen och sedan siktar vi mot hösten. Träning fortsätter juni ut och därefter tar vi lite sommarledigt.  Säsongen som varit har varit med blandade resultat och en stor längtan till 11:a manna. Vi kommer jobba vidare med laget i fokus och att få en bättre harmoni i laget. Ni är jätteduktiga killar och med ökat fokus och med laget i bättre harmoni kommer det att gå jättebra i höstens 11:a manna spel.


En start på detta är att vi i augusti kommer att ha en "kick-off" med grillning och fotbollsspel tillsammans med föräldrar och familjer.


Ha en skön sommar  // Ledarna

Redovisning Kvarnby rabatthäfte
2017-05-10 13:17

Hej allesammans,

Det är nu dags att redovisa Kvarnby rabatthäften, det går bra att lämna till Eddie eller Peter på nästkommande träningar denna vecka, osålda häften återlämnas och betalning går bra kontant eller via swish till Eddie på nr 0769252111 eller Peter på nr 0702304328

 

Ha en trevlig vecka

Mvh

Ledarna

Grästräning & Ge och ta energi!
2017-04-07 10:23

Igår 6/4 hade vi första grästräningen på Bulltofta, en väldigt bra genomförd träning med bra fokus och första passet med fokus på 11-manna fotboll. Vi hoppas att det fortsätter och har förhoppning om att några fler spelare hittar ner till Bulltofta kommande veckor. Nedan finner ni något att tänka på.........och gärna diskutera där hemma.

Ge och ta energi!

Att ge energi är tex. att med rätt inställning ge allt i alla situationer, vara positiv samt pusha medspelare. ( detta innebär att du skickar positiva signaler som gör att andra vill ge energi)

 

Att ta energi är tex. när man inte gör sitt bästa, hänger med huvudet samt klagar på medspelare.

( detta innebär att du skickar negativa signaler till andra som gör att de också blir negativa)

Ganska självklart vem man vill/bör vara av dessa alternativ…..               

                                                                         

Varför är det viktigt att ge energi?

Lagsport är inte alldeles enkelt, men genom  att visa/ge energi så kommer vi utvecklas mycket snabbare.

Det finns inte en enda spelare som inte är viktig.( i lagsport är vi beroende av varandra ).

Det ska kvitta om vi kör en (tråkig) övning eller får instruktioner man hört innan eller blir av med bollen på match eller träning, så är det viktigt att alltid visa rätt inställning.

Pusha och prata med varandra i en positiv ton är otroligt viktigt…(tex tacka spelaren som försökte passa dig men misslyckades, ser vi någon hänga med huvudet så pusha på, beröm varandra när någon gjort något bra ).

Ser man till att bidraga på träningar och matcher med energi så kommer det att bli en riktigt rolig säsong 2017.

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen