Välkommen till Kvarnby IK P05

Välkommen till Kvarnby IK:s hemsida för pojkar födda 2005. Vill ni börja träna med oss så kontakta Peter Gunnarsson eller Patrik Wennberg innan ni kommer ner för träning, (se under kontakt för kontaktuppgifter)

Under våren tränar vi enligt följande:

  • måndagar: 18:00 - 19:30 (konstgräs Bäckagårds IP)

  • onsdagar: 18:30 - 20:00 (konstgräs Bäckagårds IP)

  • torsdagar: 18:00 - 19:30 (gräs Bulltofta)

Redovisning Kvarnby rabatthäfte
2017-05-10 13:17

Hej allesammans,

Det är nu dags att redovisa Kvarnby rabatthäften, det går bra att lämna till Eddie eller Peter på nästkommande träningar denna vecka, osålda häften återlämnas och betalning går bra kontant eller via swish till Eddie på nr 0769252111 eller Peter på nr 0702304328

 

Ha en trevlig vecka

Mvh

Ledarna

Grästräning & Ge och ta energi!
2017-04-07 10:23

Igår 6/4 hade vi första grästräningen på Bulltofta, en väldigt bra genomförd träning med bra fokus och första passet med fokus på 11-manna fotboll. Vi hoppas att det fortsätter och har förhoppning om att några fler spelare hittar ner till Bulltofta kommande veckor. Nedan finner ni något att tänka på.........och gärna diskutera där hemma.

Ge och ta energi!

Att ge energi är tex. att med rätt inställning ge allt i alla situationer, vara positiv samt pusha medspelare. ( detta innebär att du skickar positiva signaler som gör att andra vill ge energi)

 

Att ta energi är tex. när man inte gör sitt bästa, hänger med huvudet samt klagar på medspelare.

( detta innebär att du skickar negativa signaler till andra som gör att de också blir negativa)

Ganska självklart vem man vill/bör vara av dessa alternativ…..               

                                                                         

Varför är det viktigt att ge energi?

Lagsport är inte alldeles enkelt, men genom  att visa/ge energi så kommer vi utvecklas mycket snabbare.

Det finns inte en enda spelare som inte är viktig.( i lagsport är vi beroende av varandra ).

Det ska kvitta om vi kör en (tråkig) övning eller får instruktioner man hört innan eller blir av med bollen på match eller träning, så är det viktigt att alltid visa rätt inställning.

Pusha och prata med varandra i en positiv ton är otroligt viktigt…(tex tacka spelaren som försökte passa dig men misslyckades, ser vi någon hänga med huvudet så pusha på, beröm varandra när någon gjort något bra ).

Ser man till att bidraga på träningar och matcher med energi så kommer det att bli en riktigt rolig säsong 2017.

Information P-05 15/3-2017
2017-03-15 12:05

Tränarsituationen


För närvarande är vi två tränare, Peter och Eduardo, klubben letar efter en tränare att komplettera med. Alex hjälper till på måndagar och Rasim ställer upp när han kan och hjälper fortsatt till med matcher. De två killarna Eddie och Bruno från U-17 hjälper till på onsdagar när de hinner med. I det fall det finns föräldrar som kan tänka sig ställa upp om vi andra har förhinder så kontakta gärna Peter så barnen kan få träning även ifall vi ordinarie tränare inte är på plats. För tillfället på onsdagar varannan vecka är Felipe från Skånes Fotbollförbund hos oss och håller träning för våra killar, det är mycket positivt och lärorikt att få ta del av Felipes erfarenhet och kunskap.


Betalning cuper


Beslut har tidigare tagits om att cuperna betalas av deltagarna, vi har ett standardiserat och ibland subventionerat pris på 50 kr per cup. Vi ber dock alla att betala för sitt deltagande, vi har brister i betalningarna för de flesta cuperna.


Antal lag


Vi planerar att ha två lag i matcher under året, efter sommaren planerar vi ett lag i 7 manna och ett i 11-manna.


Svara på kallelser


Vi har noterat att det ofta dröjer länge innan kallelser är besvarade. Om ni är osäkra på deltagande så meddela den tränare som står som ansvarig för matchen så vi har beredskap för att kalla in fler spelare.


Samåkning


Förslag är att de som kan, meddelar i kommentarsfältet på kallelsen om man kan erbjuda eller behöver skjuts till borta matcher, för att göra det smidigt kan man förslagsvis samlas på klubben om inget annat är överenskommet. För att få tillgång till kontaktuppgifter kommer vi att dela ut en ut en laglista med adress och telefonnummer så att ni föräldrar kan kontakta varandra. Om det är någon som inte vill att era uppgifter kommer med på listan, vänligen ta kontakt med oss snarast.


Antal träningar


Vi kommer att ha 3 träningar per vecka. Därutöver kommer vi att ha någon/några spelare som kommer att träna extra med 04´orna under våren, viktigt är att påpeka att dessa blir träningar utöver våra egna pass och är på tisdagar.


Urvalsprocessen för vilka spelare som kommer att träna med 04:orna   baseras på en del kriterier och bestäms och diskuteras med ansvariga  tränare för 04:orna.


”Big happening träningsläger/Internationell cup 2018”


Vi planerar en aktivitet till sommaren 2018, tanken är att foga samman killarna, ha roligt, och att de får ett ”minne för livet” tillsammans, samt en motivation och ett mål att jobba mot, som förslag har vi exempelvis pratat om:

http://www.gothiacup.se/sv/ Sommar 2018

http://www.barcelonasummercup.com/ Barcelona, sommar 2018

https://www.footballcupbarcelona.com/ Barcelona, vår eller höst 2018

http://www.ibercup.com/ Spanien/Portugal vår eller sommar 2018


Andra alternativ är träningsläger inom landet eller utomlands.


För att finansiera kalaset kommer vi att ta från lagkassan, men beroende vad det blir, räcker dessa inte långt, vi har drygt ett år på oss för att jobba ihop pengar, resterande belopp får var och en komplettera ur egen ficka.


Föräldragruppen har fått i uppgift att komma med förslag med olika aktiviteter/försäljning, ni som inte är med föräldragruppen får mer än gärna hjälpa till och komma med era ideer och förslag.


Vi vill också att ni via mail, till kvarnbyp05@gmail.com meddelar en del information, bland annat hur mycket pengar ni kan tänka er att lägga själva per barn. Det vi vill inledningsvis vill ha svar på är:


Ange om ert barn kommer att deltaga:

Ange hur många medresande ni är:


Belopp ni kan tänka er att lägga


Mindre än 1000 kr:

Mellan 1000 och 1500 kr:

1500 – 2500 kr:

Över 2500 kr:


Givetvis innebär ett högre belopp att vi kommer längre ut i världen samt troligtvis en störreminnesrik händelse för alla deltagande.


Mvh

Ledarna