Österlen FF - Kvarnby IK 4-1
2017-06-19 08:16
Förlust mot ett starkt Österlen FF.

Vi inleder matchen passivt vilket ger Österlen möjligheten att attackera med många spelare! Att hamna i underläge med 2-0 redan efter 12 minuter är inte den starten man vill ha  mot ett lag som bara förlorat 1 hemmamatch på 1,5 år. Ska vi vara ärliga så kunde det varit ännu fler Österlen mål under den första halvtimmen. Sista 15 minuterna av halvleken kommer vi in i matchen. Lindi utnyttjar ett Österlen misstag i 40:e minuten och reducerar till 2-1 och vi är med igen.

Tyvärr kan Österlen öka till 3-1 redan i 53:e minuten via ett självmål. Efter detta lyckas vi inte komma nära Österlen, som på ett ganska bekvämt sätt kan spela hem vinsten. Vi försökte flytta fram folk i banan sista 25 minuterna men istället så gör Österlen 4-1 i 85:e minuten som blir slutresultatet.

Segern för Österlen är odiskutabel och kan de hålla den nivån de har mot oss idag, så kommer de att fightas om seriesegern! Vi är inte nöjda med vår prestation. Ska vi ta poäng mot lagen från övre halvan så måste vi prestera på topp och det får vi inte till idag. Nu gäller det att ladda om inför söndagens match då vi möter IFK Berga på bortaplan!