IF Lödde - Kvarnby IK 2-0: Förlust mot Lödde
2017-03-27 11:05
Lördagens match var mot IF Lödde som troligtvis kommer att tillhöra toppstriden i div 3. Kvarnby IK hade gjort en del ändringar i startuppställningen sen onsdagens MM-match men trots detta såg det segt ut på många håll. Slutresultatet skrevs till 2-0 och seger för Lödde.

Första halvlek har vi medvind och kommer i ett antal bra anfall men det slutar med ett antal hörnor och frisparkar, utan några direkta avslut på mål. Här måste vi bli skarpare när serien börjar om knappt 2 veckor. Bakåt har vi mestadels koll, men vid några tillfälle vållar Löddes långa och raka spel oss problem, då de har en stor forward som måltavla och mycket löpningar runt honom. I paus står det 0-0.

Andra halvlek går klart till Lödde, som med vindens hjälp får ännu bättre utdelning på sitt långa och raka spel. Vi har då väldigt svårt att få upp bollen på offensiv planhalva vilket gör att vi får jobba mycket utan boll. Lödde får en straff då Kevin missar i en utrusning och krockar med en Lödde forward, straffen sätter man och 1-0 är ett faktum efter sju minuter av andra halvlek. Med ca 25  minuter kvar gör vi en del förändringar för att kunna forcera mot en kvittering. Vår bästa kvitteringschans kommer med ca 5 minuter kvar då Max W har ett avslut som går precis utanför stolpen. I sista minuten kommer 2-0 på en omställning när vi har tryckt upp i princip allt folk.

Idag är jag inte nöjd med vår prestation. Det såg segt ut på många håll så det blir nog till att lätta lite på vår träning.