Kvarnby IK - IS Halmia 0-4: Tung förlust för herrarna
2017-03-06 16:50
Träningsmatcherna rullar vidare för herrarna i förberedelserna inför årets seriespel. Efter ett lyckas gruppspel i Malmömästerskapet har det blivit två tunga förluster mot FC Rosengård respektive IS Halmia inom loppet av en vecka. Helgens förlust med 0-4 mot Halmia svider tungt.
Första 20 minuter känns som ett ställningskrig med mycket duellspel över hela planen. I 25:e minuten kommer 0-1 då Halmia spelar en djupledsboll bakom oss. Oscar Vilas har fått en smäll i ett tidigare moment och han kan inte löpa fullt ut vilket Halmia utnyttjar och sätter ledningsbollen.

Vi tvingas göra två byten efter ca 30 minuter, vilket gör att det tar en stund innan vi hittar rätt i våra positioner. Underläge 0-1 i paus.

Andra halvlek är hafsig med mer kamp än passningsspel. Tyvärr springer siffrorna iväg sista de 30 minuterna då vi släpper in två hörnmål och en straff. Matchen slutar 0-4!

Inte mycket att säga om förlusten idag. Halmia kvalade till div 1 för fem månader sedan och har kommit längre än oss i sitt lagbygge, tycker dock att det blir något mål för stort!

Vi måste tuffa till oss i båda boxarna, då tänker jag givetvis även på fasta situationer.