VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Kansliet

Kvarnby IK second-hand-hörna
2020-03-06 14:10
Skänk dina gamla Kvarnbykläder till oss så säljer vi dom vidare till andra barn och ungdomar i föreningen. Var med och försök bidra till att ge gamla träningsprodukter nytt liv och nyttja de resurser som redan finns genom att återanvända och återvinna använda produkter. 

Kvarnby IK ”second-hand-hörna” är vårt sätt att försöka bidra till att tillsammans med dig som Kvarnbymedlem eller anhängare ge gamla träningsprodukter ett nytt liv och nyttja de resurser som redan finns genom att återanvända och återvinna använda produkter. På så sätt kan du ge någon annan möjlighet att köpa ett återvunnet träningsplagg till ett billigare pris samtidigt som du stöttar Kvarnby IK:s ungdomsverksamhet ekonomiskt och inte minst hjälper du till att spara jordens resurser genom att ta tillvara på livslängden på redan tillverkade produkter.

 

Konceptet är enkelt, du lämnar bara in de träningsprodukter (Kvarnbykläder, bollar, fotbollsskor, benskydd, målvaktshandskar etc.) du inte längre har användning för till kansliet som sedan hänger ut produkterna i ”second-hand-hörnan” på klubben. Här hittar du också gamla matchkläder från klubben, tidigare ledarkläder och tidigare använda träningsprodukter. OBS! Viktigt att notera att alla kläder måste vara tvättade vid inlämning och att inlämnade kläder måste bära Kvarnby IK emblem eller vara blå.

 

Vår uppmaning till dig är att inte kasta bort sport. Kasta inte bort det du inte själv längre vill ha oavsett hur utslitna eller skavda produkterna är. En liten insats ifrån dig kan bli en avgörande passning för någon som verkligen behöver det.

 

Tillsammans färgar vi alla barn och ungdomar blå 
i nya som gamla träningskläder.

 

Alla pengar klubben får in genom "second-hand-hörnan" går oavkortat till Club 1906 fonden. En fond som går rakt tillbaka till vår ungdomsverksamhet och våra ungdomslag. Vill man kan man även bli medlem i Club 1906 för 1906 kronor och stötta ungdomsverksamheten ytterligare.

 

 Kvarnby IK:s "second-hand-hörna" är tillgänglig under kansliets ordinarie öppettider. Välkomna!

 

 

*Kvarnby IK förbehåller sig rätten att skänka de produkter som inte säljer i ”second-hand-hörnan” till klädinsamlingar.

Nyhetsarkiv
Vill du bli domare 2021?2021-03-01 15:30
Shorts och strumpor2019-02-18 20:00
Vill du vara domare 20192019-02-15 09:10
OBS! OBS! OBS!2015-11-06 14:46
Öppettider kansli2015-11-03 13:44
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER