Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
U19

Välkommen till Kvarnby IK, Lars Åström!
2017-10-29 18:22

Den tidigare U19-tränaren Tobbe Sjöholm blev i veckan klar som ny assisterande tränare för herrarna och nu kan Kvarnby IK presentera Lars Åström som Tobbes ersättare i U19-laget. Lars tillträder sitt uppdrag som huvudtränare redan nu på onsdag den 1 november. 

Lars Åström har en lång och gedigen tränarbakgrund bakom sig och kommer närmast från Landskrona BoIS där han varit huvudtränare för BoIS U16 och U17 lag. I KIK kommer han nu kliva upp i åldersgrupperna och från och med nu på onsdag ansvara för klubbens U19-lag. Samma U19-lag som tidigare i veckan via ett väldigt lyckat kvalspel kvalificerade sig för U19 Division 1 Södra Götaland till kommande säsong.


-Jag ser verkligen fram emot att jobba med laget och att vara i en så fin förening som Kvarnby IK, säger Lars Åström.

 

Lars kommer ha ett nära samarbete med herrarnas huvudtränare Ulf Jansson och nye assisterande herrtränaren Tobbe Sjöholm som bland annat var en av dom som gav fina vitsord om Lars.


-Vi tror att Lasse är exakt den profil som vi har sökt och att han kommer kunna fortsätta utveckla våra talanger under 2018 för att senare ta steget upp till vår seniorverksamhet, säger Lars Johansson från Sportrådet och fortsätter:


-Med tanke på vår ambition om att i så stor utsträckning som möjligt vara självförsörjande av spelare från de egna leden var det viktigt för Kvarnby IK att få in en tränare i vårt U19-lag som kan förädla dessa talanger och vara en stor del i att fortsatt utveckla vår ungdomsverksamhet.


Även klubbens ungdomsansvarig, Mikael Malmgren, har träffat Lars vid ett par tillfällen och fått ett väldigt gott intryck av honom som en person att kunna samarbete väl med och en ledare han tror kommer kunna ha ett nära samarbete med lagen under vårt U19-lag. 


Varmt välkommen till Kvarnby IK, Lars!


Nyhetsarkiv
Årets Träningsmatch2019-07-21 09:23
Försäsong 2019-07-11 11:31
Vi i U19 o h DM2019-03-17 16:01
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER