Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
U19

Tobbe Sjöholm ny tränare i U19
2016-11-15 09:04
Foto: Jonas Nordahl
Tobbe Sjöholm är tillbaka i Kvarnby IK igen efter ett år i Kyrkheddinges herrlag och tar inför 2017 års säsong över klubbens U19-lag med förhoppningen att fortsätta slussa juniorlagsspelare till Kvarnby IK:s seniorlag.
- Målsättningen anser jag ska vara högt ställda på laget kommande säsong. Med tanke på att det är dessa spelare som är näst på tur till att bli seniorlagsspelare så ska de visa att de kommer att klara av det och det ska synas på fotbollsplanen, säger Tobbe till hemsidan. 

Kvarnby IK är väldigt glada över att presentera Torbjörn Sjöholm som ny huvudtränare för klubbens U19-lag. Vi välkomnar också Tobbe tillbaka till klubben efter ett år på annat håll. Innan Tobbe testade på seniorlagsfotbollen i Kyrkheddinge hade han två fina år i Kvarnby IK där han först basade över klubbens U17 lag och därefter våra 16-åriga killar. Spelarna som han hade i sin förra sejour i klubben blir nu också många av de killarna som Tobbe kommer att vara tränare för återigen vilket enligt honom själv ska komma att bli mycket intressant. Att Tobbe vet vad klubben står för och kan klubben sen innan var annars en stor anledning till att han valde att skriva på för Kvarnby IK igen.


- Jag gillar den filosofin som klubben jobbar efter. Att Kvarnby har en vision om att fostra och utbilda egna ungdomsspelare till seniorspelare är precis så jag vill att det ska gå till. Det fungerar inte att köpa in spelare för en klubb som Kvarnby utan man ska ha största delen av seniorlaget från de egna leden.

 

Sin fotbollsfilosofi bygger Tobbe kring ett försvarsspel som ska vara tät bakåt och ett anfallsspel där han vill att hans lag ska vara spelförande och äga boll men samtidigt ställa om snabbt när det behövs. Framförallt vill han ha en stark lagkänsla där alla drar åt samma håll och där hela laget känner att man gör det här tillsammans.

 

På frågan vad Tobbe ser fram emot mest just nu svarar han kort och koncist:

- Att truppen ska vara satt och att få vara med i Skånecupen igen. 


Nyhetsarkiv
Årets Träningsmatch2019-07-21 09:23
Försäsong 2019-07-11 11:31
Vi i U19 o h DM2019-03-17 16:01
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER