Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Dam

Inför Kvarnby IK - Lindeborgs FF
2018-08-31 11:00
Det blir Malmöderby på Bäckagård även denna helg då damerna tar emot Lindeborgs FF under lördagen i en riktig sexpoängsmatch.
Efter att ha erhållit en W.O.-seger förra helgen är det nu dags för nästa utmaning för Kvarnby som ligger på en stabil sjätteplats i tabellen. Just framför ligger lördagens motståndare Lindeborg som har skrapat ihop en poäng mer än Kvarnby så här långt. De rödklädda från andra sidan stan har inlett höstsäsongen starkt efter 3-0 mot Sankt Olof/Kivik samt en imponerande poäng mot serieledande Lilla Torg senast.

Hemmalaget avvaktar in i det sista med laguttagningen då en del spelare har varit sjuka i veckan och fortfarande är osäkra på spel.
- Det stämmer. Ella (Malmgren), Ellinor (Klintberg) och Emelie (Gustavsson) har alla haft problem under veckan så där får vi avvakta. I övrigt ska alla vara tillgängliga, berättare tränare Andreas Niss

Vad blir viktigt mot Lindeborg?
- Utan att gå in på detaljer så får vi inte falla in i deras spel och tempo. Vi möter ett av de fysiskt starkaste lagen i serien, som dessutom verkar vara i bra form, och måste våga ta för oss i duellspelet. Det blir ett intressant möte, menar ”Nisse”.

Det lag som går segrande ur striden på lördag har ett utmärkt läge till att hänga på topplagen när det närmar sig slutspurt i serien medan det förlorande laget förblir fast förankrat i mitten av tabellen. Återstår att se vem av lagen som har bäst derbynerver på lördag.

 

Division 4 Södra

Kvarnby IK - Lindeborgs FF

Bäckagårds IP

Lördag 1 september 14:00


Nyhetsarkiv
Julgranshämtning2018-12-28 11:24
Seriespelet i bilder2018-10-10 12:32
Kvarnby vinner på W.O.2018-08-25 09:46
2014-02-19 00:30
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER