Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
P02

Kvarnby IK
6 - 1
Vellinge IF röd (9m)
Kvarnby IK6 - 1Vellinge IF röd (9m)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 01 juni, 18:30
Plats:Bäckagårds IP plan 2
Tävling:
Matchnummer: 131103034
Samling:16:45
Trupp:Aki Cincarevic
Aldin Omerovic
Bennet Sadiku
Dijon Gurmani
Elham Torialai
Georgios Orfanidis
Hugo Svensson
Leotrim Ramadani
Marcus Sjölin
Martin Nimgård Ström
Martin Simonsson
Nicklas Svensson
Oliver Sundqvist
Sandro Punda
Kvarnby IK - Vellinge IF 6-1
2018-06-01 22:39
Ett gigantmöte väntades på Bäckagård denna soliga fredagkväll! Förutsättningarna var lite annorlunda då man fick ställa om och spela 9manna då Vellinge anmält detta till Skåneboll. Därför var det extra svårt för Samir och Robert att på endast några dagar få killarna att ställa om. Vellinge IF hade inför matchen vunnit alla sina matcher och hade en målskillnad på 40-6 och vana vid just 9-manna. 
Matchen började bra från Kvarnbyssida och intensiteten var hög från båda lagen. Ett turligt första mål skulle sätta prägel på matchen då en konstig studs friställde en kvarnbyspelare som satte dit 1-0 efter 10 minuter. De 50-60 personerna som kommit till Bäckagård denna kväll fick se en fortsatt tempofylld halvlek som blev mållös. 

I andra halvlek fortsatte de kämpande lagen att känna på varandra och mitt i vevan fick Kvarnby in 2-0 efter en retur från en riktig slägga till skott. 

Nerven på Bäckagård kändes när 2-1 kom efter en fin Vellinge kontring där dem slutligen fick göra mål på en storspelande Kvarnbymålvakt. 

Därför kändes det exet skönt när 3-1 kom tio minuter senare. Efter det målet radade Kvarnby upp målchanser med fina kombinationer och man kunde slutligen fira tre gånger till. 

Verkligen en eloge till alla spelare och ledare för en fantastisk match och läktaren för alla fina hejarop från båda lagen. Serien jämnar ut sig och spänningen fortsätter. 

- Vi är otroligt stolta över alla spelare och för det hårda jobb dem lade ner idag. Vi pushade varandra hela matchen och kan gå hem med stolta för en riktigt fin arbetsinsats från målvakt till anfallare menar tränarna Samir och Robert.

Ett stort plus till Torsten som var matchvärd och föregick med mycket gott exempel. 

- Vi hoppas på ett lika fint stöd den 14/6 när nästa hemmamatch är! 

Heja Kvarnby IK!!

Mikael Malmgren, ungdomsansvarig 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/4 11:00
4 - 2  
Lör 13/4 14:30
2 - 3  
Sön 7/4 14:00
4 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER