Samling:18:15
Referat: AC Kvarnby - Rumänska FF
ACK - Rumänska FF 5-2
2020-09-20 14:02

Fem mål framåt och två bakåt blev målskörden i hemmamatchen mot Rumänska FF under fredagskvällen.

Redan efter åtta minuter spräckte Tobias Eriksson målnollan framåt för AC Kvarnby assisterad av Fredrik Möller. Det såg ut att bli startskottet för en målkavalkad och bekväm väg mot seger och tre poäng. Redan efter 15 minuter borde det stått 3-0 på resultattavlan men som många gånger förr den här säsongen skulle dock målskyttet gå i stå. Istället slappnade ACK av defensivt och tillät gästerna inte bara en utan två gånger komma fram och göra två billiga mål innan halvtidsvilan.

Inför den andra halvleken var AC Kvarnby fast beslutna om att visa vilket lag som var det bättre laget. Det fanns inte en chans att den här matchen skulle sluta i nederlag och laget gick samman och bestämde gemensamt att skärpa till sig och gå ut i den andra halvleken och göra minst fem mål framåt.

Att beställa mål vet alla inte är det lättaste som finns och ”tyvärr” blev det bara fyra mål framåt för AC Kvarnby i den andra halvleken. Laget steppade dock upp ordentligt under matchens sista 45 minuter och vann den andra halvleken med bekväma 4-0 och slutresultatet kunde därmed skrivas till 5-2 efter bland annat ett äkta hattrick av William Enhol som inom loppet av 28 minuter gjorde 3-2, 4-2 och till sist 5-2 en minut innan fulltid.

Efter att FC Sandzak dragit sig ur serien återstår nu bara en match mot Staffanstorp United FC.