VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

AC Kvarnby
1 - 2
FC Helsingkrona
AC Kvarnby1 - 2FC Helsingkrona

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 10 augusti, 11:00
Plats:Bäckagårds IP plan 1
Tävling:
Matchnummer: 130167081
Samling:10:00
ACK - FC Helsingkrona 1-2
2019-08-11 13:28
Trots stort bollinnehav och två ramträffar föll ACK tungt mot FC Helsingkrona och drömmen om kvalspel fick sig en ordentlig törn inför fortsättningen av hösten. 
Matchen började så bra för ACK. Gästande FC Helsingkrona var antingen segstartade eller helt enkelt helt utspelade till en början. AC Kvarnby rivstartade med flera långa anfall som till sist resulterade i ett ledningsmål efter bara drygt fem minuters spel. Allt såg så bra ut. Allt såg klappat och klart ut. Och allt såg ut som om det här skulle kunna bli en härlig väg mot tre poäng. 

Någonstans däromkring gick allt snett. Inte så att gästerna tog över spelet och rullade ut AC Kvarnby men hemmaspelarna tog för lätt på uppgiften och ställde mer eller mindre ut skorna trots drygt 80-85 minuter kvar av fotbollsmatchen. Samtidigt som ACK underminerade sina motståndare slet gästerna som djur och sprang för varandra på planen. En kort stund efter ledningsmålet lyckades också gästerna kvittera efter försvarsslarv i AC Kvarnby. Innan halvtid skulle ytterligare en kalldusch komma när FC Helsingkrona lyckades göra 1-2 från egentligen ingenting alls. 

Till den andra halvleken var ACK fast beslutade om att resa sig, spela upp sig och vända på den här matchen. Entusiasmen stannade dock i omklädningsrummet och närmre än Fredrik Möllers ribbträff kom aldrig ACK. Anfallsspelet var impotent, kämpaglöden var på sparlåga och lagdelarna hängde sällan ihop. 

Det här var ett plattfall utan dess like. Samtidigt var där ett motståndarlag på andra sidan som gjorde allting så enkelt. Man sprang, man kämpade och man gjorde det tillsammans. 

Division 6 Sydvästra B

AC Kvarnby  - FC Helsingkrona 1-2 (1-2)

Målskyttar ACK: Isak Greby (Knut Otterhag Bengtsson)

Lördag 10 augusti 11:00

Bäckagårds IP


<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/10 14:00
6 - 1  
Lör 21/10 11:30
0 - 4  
Lör 14/10 14:00
4 - 7  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER