Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
AC Kvarnby
Kvarnby IK farmarlag sedan 2014
Youngboys

Ariana FC
5 - 1
AC Kvarnby
Ariana FC5 - 1AC Kvarnby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 september, 14:00
Plats:Hyllie IP
Tävling:
Matchnummer: 130166123
Samling:13:00
Ariana FC - ACK 5-1
2018-09-30 20:26
Ariana vann klart med hela 5-1 under lördagen på Hyllie IP men tack vare förluster för både Skanör-Falsterbo och Näset lever fortfarande hoppet om att undvika kvalplatsen med en match kvar att spela. 
Det var september månads två formstarkaste lag i Division 6 SvA som ställdes mot varandra under lördagseftermiddagen på Hyllie IP. Topplaget Ariana FC tog emot bottenkrigande AC Kvarnby och gav aldrig gästerna en chans. 

Efter flera fina matcher på rad från ACK, där laget bland annat slagit serieledande Liria IF och pressat serietvåan Bosnien Hercegovinas SK till ett oavgjort resultat, blev Ariana FC för mycket. Ariana som förstärkt laget ordentligt under sommaruppehållet med bland annat den tidigare Superettanspelaren Noraollah Amiri har gått som en ångvält under hösten. Fram till förra omgången hade Ariana sex raka segrar och brutala 26-0 i målskillnad innan FC Bellevue senast nådde ett kryss och 2-2. Mot ACK var Ariana tillbaka i vinnarspåret och kunde tillslut vinna med 5-1 efter att ha haft ledningen med 3-0 i paus. 

Tack vare förluster för både Skanör-Falsterbo och Näset lever dock fortfarande hoppet för AC Kvarnby om att undvika kvalplatsen inför nästa helgs avslutande serieomgång. Med en match kvar att spela parkerar ACK på en tionde plats i tabellen. Ett poäng bakom Skanör-Falsterbo men med nio mål bättre målskillnad och tre poäng efter FC Näset plus fem mål sämre i målkolumnen. 

Förutsättningarna är därför glasklara. AC Kvarnby tar på söndag emot just FC Näset medan Skanör-Falsterbo har bortamatch mot ett Lindeborgs FF som måste få till ett mirakel för att nå kvalplatsen uppåt. Om Skanör-Falsterbo förlorar räcker det med en poäng för ACK mot Näset för att klättra om Skanör. För att ta sig förbi FC Näset krävs seger med tre mål. Samtidigt kan det vara så att ACK inte behöver kvala även om resultaten inte skulle gå vägen på söndag. De bäst tiorna i samtliga division 6 serier i Skåne slipper kval och här ligger ACK väldigt bra på det. 

Först tar vi dock itu med nästa helgs uppgift och löser det här utan matematikens hjälp. Förlusten mot Ariana har vi redan glömt och lagt åt handlingarna. 

Division 6 Sydvästra A

Ariana FC – AC Kvarnby 5-1 (3-0)

Målskyttar ACK: Fredrik Möller

Lördag 29 september 14:00

Hyllie IP<< Tillbaka

Spelade matcher
Sön 15/9 14:00
3 - 0  
Lör 7/9 11:00
1 - 5  
Lör 24/8 11:00
2 - 3  
 
 
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER