Plats:Bäckagårds IP
Samling:10:45
ACK - Tygelsjö BK 4-4
2018-02-24 19:02
AC Kvarnby tappar en betryggande 3-0 ledning i paus till 4-4 i träningsmatchen mot Tygelsjö BK.
ACK inleder årets andra träningsmatch bra. Spelet flyter på och det är mycket som klaffar väldigt fint. När domaren blåser av för den första halvleken står det också 3-0 på resultattavlan till hemmalaget och segertåget ser ut att rulla vidare ännu en vecka.

Mitt emellan de båda halvlekarna verkar dock något hända som ingen verkar kunna sätta fingret på. ACK tappar all handlingskraft och initiativförmåga och klappar igenom totalt. Laget gör missbedömningar och förlorar allt vad närkamper, duellspel och andrabollar heter. Tygelsjö gör fyra mål under den andra halvleken innan Felipe Belmar kan återge viss heder åt hemmalaget och putsar till slutsiffrorna till 4-4.

Nästa vecka drar DM-gruppspelet igång där division 5 laget Limhamns FF väntar i första matchen.

AC Kvarnby - Tygelsjö BK 4-4 (3-0)
Målskyttar ACK: Niclas Eriksson, Christoffer Gustavsson (2), Felipe Belmar