Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
U19

Torns IF
0 - 3
Kvarnby IK
Torns IF0 - 3Kvarnby IK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 februari, 13:30
Plats:Övrigt
Torns IF - Kvarnby IK 0-3
2019-02-06 13:52

Matchen, mellan två lag som ska återigen ställas mot varandra i HJ Div.1 Skåne, rivstartade i 5:e minuten då Paolo Lilja dras ner i straffområdet av en motståndare och domaren blåser straff. Samma spelare tar tag i bollen och placerar självsäkert in bollen i målets högra kryss. 

Ganska segt tempo i matchens inledande 25 minuter där Kvarnby har mestadels av bollinnehav men lyckas in skapa särskilt farliga chanser utan bollen rullas mest mellan backlinjen och mittfältet. 

I matchens 26:e minut får Kvarnby en hörna och på returen kommer Georgios Orfanidis och skjuter mot fritt mål, då målvakten missbedömde inlägget, men bollen stoppas med händerna av motståndarspelare och domaren pekar återigen på straffpunkten samtidigt som han visar det röda kortet till en Torn-spelare. Efter en konsultation tränarna emellan väljer Kvarnby att föreslå domaren att Torns inte spelar med 10 man utan att de tar in en till spelare så att det blir jämnt, det är trots allt en träningsmatch. "Jojje" sätter bollen från straffpunkten och 0-2 är ett faktum. 

Fortsättningsvis sker inte så mycket de resterande minuterna i andra halvlek, det är återigen Kvarnby som står för det mesta i matchen.

I andra halvlek byts i princip hela laget ut förutom vissa positioner och det är återigen Kvarnby som styr och ställer. Den inbytte Sandro Punda får ett läge utanför straffområdet, missar bollen, tar sin egen retur och sätter ett fantastiskt skott från den högra sidan i det närmsta krysset. 0-3 Kvarnby IK. Slutet av matchen bjuder inte på något märkvärdigt, Torns hinner med att få en till man utvisad och matchen slutar med vinst för det nya U19 i Kvarnby. 

Startelva:
Martin NS 
Martin S - Sean - Leonard - Ammar
Elham - Georgios (C)
Hawraman - Roberto - Jonathan
Paolo

Inbytta spelare: 
Edmond (Ammar)
Aleksa (Elham)
Oliver (Roberto)
Marcus (Georgios)
Sandro (Oliver)
Jakob (Jonathan)

Målskyttar:
Paolo Lilja (Str) 5´
Georgios Orfanidis (Str) 26´
Sandro Punda 72´

Nästa match: BK Olympic - Kvarnby IK (9/2)

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/7 13:00
1 - 1  
Tis 25/6 19:00
2 - 2  
Tor 20/6 19:00
3 - 2  
 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
DIAMANTPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER