VÄLKOMMEN TILL KVARNBY IK
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KVARNBY IK
fotbollsförening sedan 1906
Pojkar 2007

Kvarnby IK blå
4 - 3
Furulunds IK gul
Kvarnby IK blå4 - 3Furulunds IK gul

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 september, 12:00
Plats:Bäckagårds IP
Tävling:
Matchnummer: 131736024
Samling:11:15, Bäckagårds IP
Kvarnby IK - Furulund (A) 4-3
2017-09-10 14:32
Det var en mycket dramatisk match på Bäckagård där Kvarnby efter många om och men säkrade en seger som borde varit betydligt större.
Men..... grabbarna vågar inte attackera bollen och låter den studsa vilket gör att det uppstår rena frilägen för motståndarna. Samtliga mål för motståndaren kom till genom passivitet vid höjdbollar. Den ende som använde huvudet rent fysiskt var Vilbert, han avstyrde ett flertal farliga situationer genom att nicka bollen. Likaså blir spelet väldigt långsamt och omständligt vilket gynnar motståndarna. När Kvarnby drog upp tempot hade Furulund inte en chans och när dom slarvade och dribblade och spelade så kallad ballerina-fotboll var Furulund totalt överlägsna. I dagens match var det mycket tydligt att grabbarna måste lära sig att attackera bollen innan studs och att dom kan när dom vill. Likaså klarade dom av spelsystemet 3-1-2 mycket bra.


// J. Prohaska

<< Tillbaka

 
 
SOCIALA MEDIER
DRÄKTLEVERANTÖR
SAMARBETSPARTNER
GULDPARTNER
SILVERPARTNER
BRONSPARTNER